Obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja

U subotu, 1.10.2016. nastavnici Tehničke škole Daruvar posjetili su Vukovar i Ilok gdje su razgledali geografske, povijesne i kulturne znamenitosti Istočne Slavonije. Fotografije…

U petak, 30.9.2016. održani su održani roditeljski sastanci 2.mt, 2.s, 3.mt, 3.p, 3.s. Nastavnici Libuška Klubičko-Palatinuš, dipl. ing., Dalibor Hašpl, ing., Antonia Varat, prof., Milan Krisla, ing. i Zdravko Sikora, dipl. ing. su roditeljima prezentirali Kako se registrirati kao e-građanin, e-dnevnik. Ivana Čoban, prof. soc. ped. održala je prezentaciju na temu Nastavak obrazovanja i profesionalna orijentacija. Natavnici Zdravko Sikora, dipl. ing i Mario Havranek, dipl. ing. su prezentirali Dizalicu topline- primjenu obnovljivih izvora energije. Nastavnici Libuška Klubičko-Palatinuš, dipl. ing. i Damir Barberić su održali prezentaciju na temu Autodijagnostika i održavanje vozila. Nastavnik Dalibor Hašpl, ing. i Stevo Koprek prikazali su Bravarske radove – kao izraditi drobilicu za orahe, plamenik, klizna vrata, ogradu, roštilj, …
U četvrtak, 29.9.2016. održani su roditeljski sastanci 2.rt, 4.et, 4.rt. Nastavnici Krunoslav Kulhavi, dipl. ing., Tomislav Brletić, prof. i Miroslav Tomek, dipl. ing. roditeljima su prezentirali Kako se registrirati kao e-građanin, e-dnevnik. Žana Župan, prof održala je predavanje na temu Državna matura i upisi na fakultete. Nastavnici Katja Husak, prof. i Krunoslav Kulhavi, dipl. ing. održali radionicu na temu Kako u Wordu napisati Životopis i Zamolbu za posao. Martina Maras, mag. edu.reh. održala je izlaganje na temu Cerebralna paraliza.
U srijedu, 28.9.2016. održani su roditeljski sastanci 4.pt i 2.pt. Nastavnici Nataša Vacka, prof., Boris Bogdan, dipl. ing. roditeljima su prezentirali kako se registrirati kao e-građanin, e-dnevnik. Žana Župan prof, održala je predavanje na temu Državna matura i upisi na fakultete. Boris Bogdan, dipl. ing. održao je prezentaciju na temu Sigurnost u prometu – brojke koje upozoravaju.
U utorak, 27.9.2016. održani su roditeljski sastanci 2.et i 3.et. Nastavnici Tomislav Kral, dipl. ing. i Tatjana Sekereš, prof. roditeljima su prezentirali kako se registrirati kao e-građanin, e-dnevnik. Sandra Milek, dipl. knjiž. i Tatjana Sekereš, prof. održale su kreativnu radionicu Kako korisno upotrijebiti stari CD i DVD.
U ponedjeljak, 26.9.2016. održani su roditeljski sastanci 3.rt i 3.pt. Nastavnice  Željka Hodak, prof. i Žana Župan, prof. roditeljima su prezentirale Kako se registrirati kao e-građanin, e-dnevnik. Nastavnica Dunja Županić, mag.oec. održala je predavanje s temom “Ugasimo svjetla-upalimo zvijezde”.