Županijsko prvenstvo u futsalu za mladiće srednjih škola

Županijsko prvenstvo u futsalu za mladiće srednjih škola održano je u petak, 9.3.2018. u Bjelovaru. Sudjelovale su ekipe Ekonomske i birotehničke škole Bjelovar, Medicinske škole Bjelovar, Srednje škole “August Šenoa” Garešnica i Tehničke škole Daruvar. Školu su predstavljali učenici: Marko Miladinović, Adrijano Roček, Leon Lučić, Martin Kasapović, Andrija Putak, Igor Lukaš, Luka Idžanović, Žan Kiš, Josip Rizner, Antun Lesičak i Alen Garfina, te voditelj Denis Gabor. Tehnička škola Daruvar osvojila je 1. mjesto i plasirale se na državnu poluzavršnicu koja će se održati 21.3.2018. u Zaprešiću. Fotografije…

Prikaži vijest


Međužupanijsko natjecanje učenika za zanimanje elektromehaničar

Tehnička škola Daruvar bila je domaćin Međužupanijskog natjecanja učenika za zanimanje elektromehaničar u ponedjeljak, 5.3.2018. Na natjecanju su sudjelovali učenici Obrtničke škole Bjelovar i Tehničke škole Daruvar.
Rezultati:
1. mjesto Robert Dončević, Ortnička škola Bjelovar, mentor Tomislav Balenović
1. mjesto Marin Buban, Ortnička škola Bjelovar, mentor Tomislav Balenović
3. mjesto Mateo Marjanović, Tehnička škola Daruvar, mentor Mario Havranek
4. mjesto Mihael Juraić, Tehnička škola Daruvar, mentor Mario Havranek
Fotografije…

Prikaži vijest


Međužupanijsko natjecanje za zanimanje instalater grijanja i klimatizacije

Međužupanijsko natjecanje za zanimanje instalater grijanja i klimatizacije održano je u petak, 23.2.2018. u Industrijsko-obrtničkoj školi Nova Gradiška. Učenici 3.s Nikola Dejković i Darijo Pružinac osvojili su 3. mjesto i plasirali se na državno natjecanje koje će se održati u Industrijsko-obrtničkoj školi Šibenik 16. i 17. 4.2018. Mentori učenika su nastavnici Zdravko Sikora i Dalibor Hašpl.  Rezultati natjecanja za zanimanje instalater grijanja i klimatizacije    Fotografije…

Prikaži vijest


Međugradsko natjecanje učenika u nogometu

Međugradsko natjecanje učenika srednjih škola u nogometu održano je u petak, 23.2.2018. godine u Gradskoj sportskoj dvorani u Daruvaru.
ŠŠD „Tehničar“, Tehnička škola Daruvar: Andrija Putak, Adrijano Roček, Igor Lukaš, Josip Rizner, Antun Lesičak, Žan Kiš, Luka Idžanović, Marko Miladinović, Leon Lučić, Martin Kaspović i Alen Grafina, te voditelj Denis Gabor, prof. (more…)

Prikaži vijest