ERASMUS+ projekt: „Turn off the lights, turn on the stars“

Na trećem transnacionalnom sastanku i diseminacijskom događaju u sklopu ERASMUS + projekta: „Turn off the lights, turn on the stars“ koji se održao 24. i 25.9.2023. u gradu Eger u Mađarskoj sudjelovali su nastavnici naše škole Dunja Županić i Krunoslav Kulhavi, gdje su održali izlaganje kojim su predstavili sve aktivnosti koje smo proveli u sklopu ovog projekta.
Fotografije…

(more…)

Prikaži vijest


Stipendije Grada Daruvara 2023. – 2024. g

Grad Daruvar i ove godine raspisao je natječaj za dodjelu pet učeničkih i pet studentskih stipendija s područja Grada Daruvara. Stipendija se dodjeljuje za školsku/akademsku godinu 2023./2024.g., a iznosi 70 EUR za učenike svih srednjih škola i 135,00 EUR mjesečno za redovne studente prijediplomskog i diplomskog studija. Natječaj je otvoren od 27. rujna do 12. listopada 2023. godine.
Stipendije Grada Daruvara 2023. – 2024. g.

Prikaži vijest


Europski dan jezika

Učenici 2.EL razreda su s nastavnicom Dubravkom Sertić u utorak 26.9.2023. obilježili Europski dan jezika. Uz pomoć prevoditeljske aplikacije, prema modelu na hrvatskom jeziku su izrađivali profile na talijanskom, njemačkom, mađarskom i češkom jeziku. Uz učenje snalaženja u prevođenju uz pomoć prevoditeljske aplikacije, učenici su uočavali sličnosti i razlike između pojedinih jezika.
Učenici 2sp razreda su na satu engleskoga jezika s nastavnicom Marijanom Spajić kroz igre i kviz obilježili Europski dan jezika (Language European Day).
Fotografije…

Prikaži vijest


Razgovori – intervju s kandidatima

Razgovori – intervju s kandidatima za radno mjesto Administrativnog radnika na neodređeno nepuno radno vrijeme – 20 sati tjedno i  Računovodstvenog radnika na neodređeno nepuno radno vrijeme – 20 sati tjedno održati će se od 27. do  29. rujna  2023. od 11:00 sati na dalje prema rasporedu koji će kandidati  primiti na svoju adresu e- pošte.

Povjerenstvo za vrednovanje

Prikaži vijest


Radionice o građanskoj odgovornosti

Učenici Tehničke škole Daruvar, Vanja Grubić, Karlo Škreblin i Noa Furlan, zajedno sa svojim kolegicama i kolegama iz druge dvije srednje škole sudjelovali su od 14. do 16. rujna 2023. godine na radionicama o građanskoj odgovornosti u sklopu projekta Mlad – Mislimo lokalno, aktivno djelujemo! Radionice je provodila udruga Hermes (Hrvatska edukacijska i razvojna mreža za evoluciju sporazumijevanja), a odvijale su se u prostoru Društveno-kulturnog centra te prostoru Ekonomske i turističke škole Daruvar. Učenici su istraživali i definirali lokalne probleme, učili kako planirati i provoditi građanske konzultacije te pripremiti akcijski plan. Razvijali su vještine potrebne za građansko sudjelovanje i zagovaranje te izradili i video materijal, pa se veselimo vidjeti njihove rezultate i buduće aktivnosti. Učenici su na ovim radionicama sudjelovali potpuno samostalno, bez pratnje i sudjelovanja nastavnika, a povratne informacije organizatora i voditelja radionica su takve da mogu biti ponosna na svoje učenike.
Sanja Busić, prof.
Fotografije…

Prikaži vijest


Razgovor – intervju s kandidatima za radno mjesto

Razgovor – intervju s kandidatima za radno mjesto:

  • nastavnika računalne skupine predmeta održati će se 7. rujna 2023. s početkom u 8:00 sati
  • nastavnika strojarske skupine predmeta i praktične nastave održati će se 7. rujna 2023. s početkom u 10:30 sati
  • nastavnika kemije, goriva i maziva i ekologije u prometu održati će se 7. rujna 2023. s početkom u 12:30 sati
    u Tehničkoj školi Daruvar, Gundulićeva 14, u uredu ravnateljice

Povjerenstvo za vrednovanje

Prikaži vijest