Upisi u 1. razred Tehničke škole Daruvar

Upisati se možete ako ostvarujete pravo upisa osobno u školi ili elektronskim putem.
Upisi u 1. razred Tehničke škole Daruvar su u srijedu, 10. srpnja 2024. od 12:00 do 14:00 sati, četvrtak 11. srpnja 2024, i petak, 12. srpnja 2024. u vremenu od 8:00 do 14:00 sati u školskoj knjižnici, on line slanjem dokumentacije na e-mail: knjiznica@tsd.hr ili elektronskim putem u sustavu e-Upisi.

Na upis je potrebno donijeti ili poslati:
– upisnicu (ispisanu iz sustava NISpuSŠ), upisnicu treba vlastoručno potpisati učenik i roditelj/skrbnik, te dopisati kontakt podatke broj telefona ili mobitela)
– potvrdu nadležnoga školskog liječnika (za zanimanje tehničar cestovnog prometa)
– liječničku svjedodžbu medicine rada (za zanimanja tehničar za računalstvo, tehničar za mehatroniku, tehničar za elektroniku, automehaničar, strojobravar, instalater grijanja i klimatizacije, elektroinstalater,  CNC operater, vozač motornog vozila)
– ugovore o naukovanju (za zanimanja automehaničar, strojobravar, instalater grijanja i klimatizacije, elektroinstalater)
– dokaznice za izravni upis ili dodatne bodove (Rješenje o primjerenom obliku školovanja i Stručno mišljenje Službe za profesionalno informiranje HZZ-a, potvrde Centra za socijalnu skrb i sl.)

Molimo učenike da donesu i kopiju svjedodžbe 8. razreda.

Prikaži vijest


Popisi udžbenika za školsku 2024./2025. godinu

Popis udžbenika za zanimanje tehničar za elektroniku
Popis udžbenika za zanimanje tehničar za računalstvo
Popis udžbenika za zanimanje tehničar za mehatroniku
Popis udžbenika za zanimanje tehničar cestovnog prometa
Popis udžbenika za zanimanje CNC operater
Popis udžbenika za zanimanje vozač motornog vozila
Popis udžbenika za zanimanje automehaničar
Popis udžbenika za zanimanje strojobravar
Popis udžbenika za zanimanje instalater grijanja i klimatizacije
Popis udžbenika za zanimanje elektroinstalater

Prikaži vijest


Međužupanijsko stručno vijeće za sektor strojarstva, brodogradnje i metalurgije

Međužupanijsko stručno vijeće za sektor strojarstva, brodogradnje i metalurgije za Bjelovarsko-bilogorsku i Virovitičko-podravsku županiju održano je u utorak 2.7.2024. godine  u prostorijama Tehničke škole Daruvar, Zrinskoga 19. Na početku skupa ravnateljica škole, Sanja Klubička pozdravila je prisutne i zaželjela dobrodošlicu. U izlaganju Borisa Bogdana, nastavnika savjetnika na temu  Autonomna vozila navedene su prednosti, razvoj i problemi koji se javljaju u primjeni autonomnih vozila. U izlaganju Zdravka Sikore, nastavnika savjetnika na temu Radna pedagogija naveden je postupak dokazivanja osnovnog znanja o poučavanju učenika na naukovanju i provedba Ispita kojim se to dokazuje. Prisutni su bili podijeljeni u grupe, dobili su jedan primjerak pisanog dijela ispita i trebali su odgovoriti na pitanja, Kasnije su prikazani točni odgovori. Predavanje Igora Koletića, izvrsnog savjetnika na temu DOS Hidraulika- Hidrauličko upravljanje bilo je bazirano na objašnjenju pojma DOS- digitalni obrazovni sadržaj i prikazu samog DOS Hidraulika sadržaja uz detaljno objašnjenje primjene navedenog. 
Voditeljica MŽSV: Libuška Klubičko-Palatinuš, dipl.ing., nastavnik savjetnik
Fotografije…

Prikaži vijest


Innovation academy

Innovation academy je namijenjen učenicima srednjih škola između 15 i 19 godina, a temelji se na neformalnim metodama poučavanja, praktičnoj primjeni znanja i mentorskom pristupu polaznicima. 
Sudjelovanje na programu je besplatno, a program se provodi već osam godina. 
Ove godine, na Sveučilištu VERN u Zagrebu od 26. do 30. kolovoza,  nudimo 9 modula društvenog i tehničkog usmjerenja – IT Genius početni, IT Genius napredni, Robotics, AI Whizz, Future Skills, Future Leader, Future Entrepreneur, Digital Skills, Master of Public Speaking. Više o programima se može naći na službenog web stranici programa, a prijaviti se moguće putem linka.

Prikaži vijest