Raspored popravnih ispita u jesenskom roku

Konzultacije će se održati u četvrtak, 18.8.2022. u 9 sati (prvi razredi od 9:00 do 10:30 sati, drugi razredi od 10:30 do 12:00 sati) u prostoru škole u ulici P. Zrinskog 19.
Pismeni ispit iz matematike održat će se u ponedjeljak, 22. kolovoza 2022. s početkom u 9 sati u prostoru škole u ulici P. Zrinskoga 19.
Usmeni ispit održat će se 23. i 24. 8.2022. u prostoru škole u ulici P. Zrinskoga 19 prema rasporedu.
Raspored popravnih ispita

Prikaži vijest


Upisi u 1. razred Tehničke škole Daruvar

Upisi u 1. razred Tehničke škole Daruvar su od ponedjeljka, 11. srpnja 2022. do srijede 13. srpnja 2022. u vremenu od 8:00 do 14:00 sati u školskoj knjižnici, on line slanjem dokumentacije na e-mail: knjiznica@tsd.hr ili samostalno učitati u sustav e-Upisi.

Na upis je potrebno donijeti ili poslati:
– upisnicu (ispisanu iz sustava NISpuSŠ), upisnicu treba vlastoručno potpisati učenik i roditelj/skrbnik, te dopisati kontakt podatke broj telefona ili mobitela)
– potvrdu nadležnoga školskog liječnika (za zanimanje tehničar cestovnog prometa)
– liječničku svjedodžbu medicine rada (za zanimanja tehničar za računalstvo, tehničar za mehatroniku, tehničar za elektroniku, automehaničar, instalater grijanja i klimatizacije, elektroinstalater,  CNC operater, vozač motornog vozila)
– ugovore o naukovanju (za zanimanja automehaničar, instalater grijanja i klimatizacije, elektroinstalater)
– dokaznice za izravni upis ili dodatne bodove (Rješenje o primjerenom obliku školovanja i Stručno mišljenje Službe za profesionalno informiranje HZZ-a, potvrde Centra za socijalnu skrb i sl.)

Molimo učenike da donesu i kopiju svjedodžbe 8. razreda.

Zahtjev za upis učenika raseljenih iz Ukrajine u prvi razred u šk. god. 2022./2023. u Tehničku školu Daruvar

Prikaži vijest


Maturalno putovanje 3el, 3mt i 3rt

Učenici 3.RT, 3.MT i 3.EL bili su na maturalnoj ekskurziji u Dubrovniku od 27.06.-30.06.2022. Obišli smo najveće znamenitosti Dubrovnika: Stradun, Knežev dvor, gradske zidine, Onofrijeve česme, Orlandov stup, pomorski i arheološki muzej. Bili smo na kupanju na otoku Lokrum koji je udaljeljen 15 minuta brodom. Vozili smo se žičarom na Srđ s kojeg se pruža prekrasan pogled na Dubrovnik. Voditelji su bili razrednici Tomislav Kral, Libuška Klubičko-Palatinuš i Krunoslav Kulhavi.
Fotografije…

Prikaži vijest


Studijsko putovanje na sajam „Automatica 2022.“ u Münchenu

U sklopu Regionalnog centra kompetentnosti u strojarstvu SJEVER- TŠČ organizirano je studijsko putovanje na sajam Automatica u Münchenu u Njemačkoj. Na put je krenulo u utorak 21.6.2022. ukupno 12 nastavnika iz Tehničke škole Čakovac, Srednje škole Krapina, Srednje škole Oroslavlje, Strojarske i prometne škole Varaždin i ja iz Tehničke škole Daruvar.
Fotografije…

(more…)

Prikaži vijest