Obavijest roditeljima i građanstvu

OBAVIJEST RODITELJIMA I GRAĐANSTVU
 
Početkom ožujka održat će se zajednička vježba evakuacije i spašavanja za sve tri srednje škole u Daruvaru.
Cilj vježbe je praktična provjera Plana evakuacije i spašavanja Gimnazije Daruvar, Tehničke škole Daruvar i Ekonomske i turističke škole Daruvar.
Vježba će se održati u zgradi tri srednje škole, Gundulićeva 14, Daruvar.
U vježbi će sudjelovati Policijska uprava Bjelovarsko-bilogorska i Javna vatrogasna postrojba iz Daruvara. Za potrebe izvođenja vježbe koristit će se sirene na vozilima, pa se mole mještani da se ne stvara panika.
Ravnateljica: Sanja Klubička, dipl. ing.

Prikaži vijest


Prodaja mjesečnih karata za ožujak-obavijest

Srednjoškolci! Važna obavijest Vama i Vašim roditeljima
Mjesečne karte za OŽUJAK 2020. mogu se kupiti već od 25. veljače 2020. Zadnji dan korištenja mjesečne karte iz veljače 2020. je UTORAK 03. ožujka 2020. godine u dovozu u školu.
Ljubazno Vas molimo da o ovoj činjenici obavijestite pravovremeno svoje roditelje kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve i redovi na prodajnim mjestima!
Čazmatrans Promet d.o.o.

Prikaži vijest


Ideja godine 2020.

Hrvatska zajednica županija je i ove godine partner na projektu portala srednja.hr „Ideja godine“. Radi se o srednjoškolskom poslovnom natjecanju u kojem učenici trebaju izaći iz okvira i osim znanja pokazati inovativnost, kreativnost i prezentacijske vještine. Po prvi puta ove godine bit će nagrađena prva tri plasirana tima i to putovanjem u Bruxelles uz posjet Europskoj Komisiji.
Upravo su krenule rane prijave koje će trajati do 12. ožujka, dok će finalne prijave trajati do 26. ožujka. Deset najboljih timova ulazi u finale koje će se održati 2. travnja u prostorima Effectus – Studij financije i pravo, gdje će svoje ideje morati prezentirati pred stručnim žirijem. Hrvatska zajednica županija sudjeluje kao srebrni partner projekta. Opširnije… 
5 stvarno dobrih razloga zašto se trebaš prijaviti na Ideju godine

Prikaži vijest


Dan hrvatske glagoljice i glagoljaštva

Hrvatski sabor je 22. veljače proglasio Danom hrvatske glagoljice i glagoljaštva te su djevojke iz 4. rt razreda navedeni Dan obilježile prigodnim panoom. Hrvatska glagoljica povijesno je hrvatsko pismo, jedan od nezaobilaznih simbola nacionalnog identiteta i višestoljetne uljudbe, na temelju kojega samo i danas prepoznatljivi i jedinstveni u Europi i svijetu. Proglašenje tog Dana inicirao je Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje koji je 22. veljače odabrao kao spomen na dan kada je u ličkom mjestu, Kosinju, 1483. godine tiskana prva hrvatska glagoljička knjiga, Misal po zakonu rimskoga dvora. Fotografije…

Prikaži vijest


InfoKup 2020 – županijsko natjecanje

Županijsko natjecanje InfoKup2020 se održalo 14.02.2020. u Tehničkoj školi Bjelovar i 2. osnovnoj školi u Bjelovaru. Naši učenici Ivan Sekereš, Dean Trkulja, Filip Tutić i Kristijan Kovačević su se natjecali u 3 kategorije (razvoj softvera, digitalne kompetencije i algoritmi) te ostvarili sljedeće rezultate:
Razvoj softvera:
1. Ivan Sekereš
3. Dean Trkulja
Digitalne kompetencije:
2. Filip Tutić
4. Ivan Sekereš
5. Kristijan Kovačević
Algoritmi:
3. Filip Tutić
Mentori učenicima su K. Ećimović i K. Kulhavi.  Fotografije…

Prikaži vijest


Županijsko natjecanje iz informatike

Županijsko natjecanje iz informatike održat će se u petak, 14.2.2020. u Bjelovaru.
Pozvani učenici u kategorijima:
Algoritmi
1. Filip Tutić, mentor Krešimir Ećimović
Osnove informatike
1. Filip Tutić, mentor Krešimir Ećimović
2. Kristijan Kovačević, mentor Krešimir Ećimović
3. Ivan Sekereš, mentor Krunoslav Kulhavi
Razvoj softvera
1. Dean Trkulja, mentor Krunoslav Kulhavi
2. Ivan Sekereš, mentor Krešimir Ećimović
3. Ivan Majnarić, mentor Krunoslav Kulhavi
Čestitamo svima!

Prikaži vijest