Festival kreativnosti DA kreativa!

Udruga Ždralice Daruvar s partnerima Turističkom zajednicom Daruvar – Papuk i Gradom Daruvarom te suradnicima organizira Festival kreativnosti DA kreativa!, uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja. Festival kreativnosti Daruvar DA kreativa! održat će se 25. 11. 2017. u Hrvatskom domu, Matije Gupca 7 u Daruvaru u vremenu od 10 do 13 sati. Radionice

U sklopu festivala održat će se 7 različitih kreativnih radionica i to u više termina kako bi što veći broj zainteresiranih, osobito djece i mladih, moglo naučiti različite kreativne tehnike i razvijati svoju kreativnost.
Želimo istaknuti mogućnost rezervacije mjesta u radionicama!
Ukoliko želite osigurati sudjelovanje u radionici/radionicama svojim učenicima i sebi, preuzmite kartu u Turističkoj zajednici Daruvar – Papuk, Trg kralja Tomislava 12, Daruvar (tel. 043 331 382).
Osim mogućnosti organiziranog dolaska, učenici, naravno, mogu doći i bez pratnje učitelja, a ovim putem vas molimo da nam pomognete u obaviještavanju učenika.
Pozivamo vas da iskoristite ovu mogućnost BESPLATNIH RADIONICA za  vaše usavršavanje i usavršavanje vaših učenika, osobito ukoliko ste voditelj skupine koja se bavi kreativnim radom ili jednostavno volite koristiti kreativne tehnike u svom radu i svoje učenike želite potaknuti na razvoj kreativnosti.
Na mogućnost besplatnih radionica za sudionike zahvaljujemo  volonterskom angažmanu voditelja radionica: Daši Žabić, Dubravki Pleho, Danijeli Ljutak Jureković, Ljiljani Vlahovac, Slavici Bublić, Valentini Šimunović, Lani Andrijević i Vladanu Ivkoviću, volonterkama Udruge Ždralice Daruvar te partnerima Gradu Daruvaru i TZ Daruvar – Papuk.