Međunarodno online natjecanje Best in English

Danas 30. studenog 2017. 14 učenika Tehničke škole Daruvar sudjelovalo je u međunarodnom online natjecanju Best in English u organizaciji češke nevladine organizacije Institut rozvoje kompetencí. Fotografije…

U natjecanju istovremeno sudjeluju tisuće učenika od 15 -19 godina iz 28 zemalja i traje 60 minuta. Cilj natjecanja je motivirati učenike da stalno rade na unapređivanju svojih jezičnih vještina i da svoje znanje usporede s vršnjacima iz Europe, ali i zemalja cijeloga svijeta. Sam test koji sastavlja Akcent International House Prague testira znanje gramatike, čitanje i slušanje s razumijevanjem na razini B1 do C1 i ukupan broj bodova je 98.   

Najveći broj bodova koje su postigli naši učenici je 90/98 što je 91,83%  i to je postigao naš učenik Kristijan Přenosil iz 2.RT razreda.

Po broju postignutih bodova ostali učenici koji su sudjelovali u natjecanju su:

Ivan Ljutak, Marijan Horvat, Marino Martinelli, Gabrijel Kahlik, Antun Savi, Borna Slijepčević, Dario Posavac, Elvis Halupecki, Renato Jozinović, Ivan Sekereš, David Ivanko, Danijel Kovačević i Antonio Šubert.

Svim učenicima čestitamo na sudjelovanju i uspjehu koji su postigli! Konačne rezultate za sve sudionike iščekujemo u narednih dva tjedna.