Državno prvenstvo školskih sportskih društava Republike Hrvatske za učenike s intelektualnim teškoćama

Drugu godinu za redom, učenici Tehničke škole Daruvar nastupili su na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava Republike Hrvatske za učenike s intelektualnim teškoćama, koje se održalo u Poreču od 19. do 21. travnja 2018. godine. Školu su predstavljali učenici: Ivan Zubović, Daria Prespljanin, Katarina Mioković, Kristijan Brandeis, Matija Postružin, Kristina Jaković, Pavla Tomić, Mateo Kolouh i Josip Jozić. Voditelji učenicima bili su nastavnici tjelesne i zdravstvene kulture Denis Gabor i Danko Tomašek te stručna suradnica Martina Maras Kolar.  Fotografije…

Ovogodišnje Državno prvenstvo školskih sportskih društava Republike Hrvatske za učenike s intelektualnim teškoćama deseto je u neprekinutom nizu od 2009. godine kada je prvi puta organizirano. Na natjecanjima u atletici, plivanju, stolnom tenisu i štafetnoj igri sudjelovalo je 59 osnovnih i srednjih škola i centara.
Učenici Tehničke škole Daruvar nastupali su u dva sporta, stolnom tenisu i atletici (trčanje 60m Ž, 80m M, 300m Ž, 400m M, bacanje kugle 3kg Ž i skok u dalj sa zaletom).
Katarina Mioković osvojila je 3. mjesto, a Daria Prespljanin 6. mjesto u atletici, trčanje 300 m Ž. Ivan Zubović osvojio je 4. mjesto u atletici, trčanje 400m M. Katarina Mioković osvojila je 5. mjesto u bacanju kugle, 3 kg Ž. Kristijan Brandeis osvojio je 4. mjesto u stolnom tenisu.

Čestitke svim učenicima i voditeljima na postignutim izvrsnim rezultatima!