Međunarodno online natjecanje iz poznavanja engleskog jezika Best in English

I ove godine, dana 30. studenog 2018., 13 učenika Tehničke škole Daruvar sudjelovalo je u međunarodnom online natjecanju Best in English u organizaciji Ministarstva obrazovanja Češke Republike. Fotografije…U natjecanju istovremeno sudjeluju tisuće učenika od 15 -19 godina iz 29 zemalja i traje 60 minuta. Cilj natjecanja je motivirati učenike da stalno rade na unapređivanju svojih jezičnih vještina i da svoje znanje usporede s vršnjacima iz Europe, ali i zemalja cijeloga svijeta. Ujedno, ova vrsta testa dobra je priprema za državnu maturu. Sam test koji sastavlja Akcent International House Prague testira znanje gramatike, čitanje i slušanje s razumijevanjem na razini B1 do C1 i ukupan broj bodova je 122.
Po broju bodova istaknuli su se Kristijan Přenosil (3.RT), Marino Martinelli (3.MT) i Dorian Lujanac (4.RT).
Po broju postignutih bodova ostali učenici koji su sudjelovali u natjecanju su: Kristijan Valečić, Antun Savi, Marijan Horvat, Tin Milaković, Dalibor Turbeki, Dario Posavac, Matija Horvat, Ivan Sekereš, Darijel Kužilek i Gabriela Vicić.

Svim učenicima čestitamo na sudjelovanju i uspjehu koji su postigli! Konačne rezultate za sve sudionike iščekujemo u narednih dva tjedna.

prof. Antonia Varat i prof. Ines Matušin