Veliko hvala svima

U ponedjeljak, 10.12.2018. u Kino dvorani „30. svibnja“ Daruvar s početkom u 17,30 sati održan je humanitarni koncert „Za Luku“. Nastupili su: Swing time u sastavu Danijel Rajković, Tomislav Milić, Jaroslav Klubičko, Željko Paić i gost Goran Repinc, Brass Ensemble, Bras Bross u sastavu Karlo Žuger, Antonio Bubulj, Valentino Janda i Luka Feher, Duo Filip Balder i Matija Ulbrih, Luka Prgić, Attic u sastavu Sunčica Prević, Paula Varat, David Stracaboško i Filip Herout te Gradski puhački orkestar Grada Daruvara.
Organizatori su: Tehnička škola Daruvar, Glazbena škola Brune BjelinskogDaruvar i Grad Daruvar.
Sponzori: Multimedia I, glazbena produkcija LipoTon.
Zahvaljujemo se svima, velikima i malima, koji su se odazvali na jučerašnji humanitarni koncert “Za Luku” i svojim prilozima pridonijeli uspješnosti akcije. Posebno se zahvaljujemo svim partnerima, izvođačima i sponzorima na trudu i angažmanu u realizaciji koncerta.
Na humanitarnom koncertu prikupljeno je 13300 kuna, a prijašnjom akcijom za Dan škole prikupljeno je 4100 kuna. Roditelji su izrazili želju da prikupljeni novac Luki uruče njegovi razredni kolege kada Luka bude došao kući iz bolnice. Nadaju se da će Luka božićne blagdane provesti u obiteljskom domu. Stoga se akcija provodi do Božića, pa ako se još netko želi uključiti može to učiniti do 21. prosinca 2018. godine.  Fotografije…