Mala škola poduzetništva

8.3.2019. je u prostoru ETŠ Daruvar održan prvi od pet modula projekta Mala škola poduzetništva –priprema za let u poduzetan svijet s temom Razvoj osobnih i socijalnih kompetencija za tržište rada.
Projekt provodi Forum za slobodu odgoja uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u partnerstvu s Komercijalnom i trgovačkom školom Bjelovar, Tehničkom školom Daruvar te Ekonomskom i turističkom školom Daruvar. Projekt je organiziran kroz pet modula, a jednodnevne edukacije organiziraju se tijekom ožujka, travnja i svibnja. Teme ostalih modula su: Poduzetnost i zapošljavanje – tržište rada i ja; Aktivno sudjelovanje u lokalnoj zajednici; Od ideje do projekta i Postavljanje vlastitih ciljeva u osobnom i profesionalnom razvoju.
Iz Tehničke škole Daruvar na edukacijama sudjeluje 14 učenika: Goran Nikolić, Matea Topalović, Darija VOstri, Kristijan Valečić, Roman Vujčić, Luka Vavra, Domagoj Sudetić, Dino Delić, Adam Milican, Gabrijela Sabo, Josip Jozić, Gabrijela Janković, Tomislav Cindrić i Filip Zbožinek. Fotografije…