Obavijest za učenike i roditelje

Dragi učenici i roditelji,
sukladno odluci Vlade Republike Hrvatske i naputcima Ministarstva znanosti i obrazovanja, od ponedjeljka, 16. ožujka 2020. neće biti nastave u školama, nego će se izvoditi na daljinu, za sve učenike.
U četvrtak i petak napravljene su pripreme za komunikaciju online, razrednici i nastavnici su poduzeli sve predradnje kako bismo u ponedjeljak mogli započeti s nastavom na daljinu.
Sutra ćemo kontaktirati učenike koji su se javili  svojim razrednicima da imaju problem s internetom od kuće.
U ponedjeljak, 16.3.2020. razrednici će uspostaviti virtualne učionice i testirati ih. Dobit ćete obavijest i budite spremni za komunikaciju. U virtualnim učionicama bit će materijali u kojima će pisati sve upute. Na web stranici škole bit će poveznice u virtualne učionice. Svakodnevno ste obavezni biti na nastavi tijekom dana jer se sudjelovanje bilježi, a ukoliko niste aktivni, u e dnevnik vam se upisuje izostanak.
Učenici 4. razreda u ponedjeljak, nakon što se uspostavi komunikacija u virtualnim učionicama, gledaju nastavu na Sportskoj televiziji od 12:45 do 14:00 sati (Matematika, Hrvatski jezik, Engleski jezik i Njemački jezik).
Na web stranici škole i facebook stranici škole ažurno ćemo objavljivati obavijesti o nastavi na daljinu.
Molim vas da pratite sve informacije o mjerama zaštite u sredstvima javnog informiranja i držite se mjera opreza kako bismo što prije prebrodili ovu situaciju.
Vama i vašim obiteljima želim dobro zdravlje, a nastavu ćemo odraditi i uspješno završiti školsku godinu, mi to možemo.

Ravnateljica

Sanja Klubička