Organizacija rada u školskoj 2020./2021. godini i raspored ponedjeljak, 7.9.2020.

Dragi učenici Tehničke škole Daruvar, poštovani roditelji,
pred nama je školska godina kakvu još dosad nismo imali.
Svi djelatnici naše škole uvijek s uzbuđenjem čekaju novu školsku godinu i nove izazove, ali ova je posebna jer je nepredvidiva. Stoga je važnije nego ikad da zajedničkim snagama pokušamo prebroditi sve prepreke koje pred nas stavlja epidemiološka situacija u našoj zemlji i u svijetu.
Naš rad smo prilagodili prema Uputama za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2020./2021. (Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Ministarstvo znanosti i obrazovanja, 24.8.2020.), Modelima i preporukama za rad u uvjetima povezanima s COVID-19 (Ministarstvo znanosti i obrazovanja, 29.8.2020.), te prema suglasnosti osnivača Bjelovarsko-bilogorske županije.
Tehnička škola Daruvar ima 30 razrednih odjeljenja i nastava se održava na dvije lokacije u Gundulićevoj 14 i u Petra Zrinskoga 19 i 30. Na lokaciji u Zrinskoga 19 još uvijek su u tijeku radovi na energetskoj obnovi zgrade koji bi po projektu trebali završiti do siječnja 2021.
Nastavljamo rad u dvije smjene samo što smo bili prisiljeni napraviti preraspodjelu jutarnjih i popodnevnih razreda zbog rasterećenja prostora i autobusa kako bismo dobili približno isti broj učenika u obje smjene i mogućnost korištenja laboratorija, praktikuma i radionica za sve razrede.
Ukoliko ovakva situacija potraje, u dogledno vrijeme ćemo zamijeniti jutarnju i popodnevnu smjenu.
Nastava počinje 7. rujna 2020. prema priloženom rasporedu. U ponedjeljak ćete dobiti detaljne upute i protokole od svojih razrednika/razrednica, a sve će biti objavljeno i na web stranici škole.
Molim vas da prvoga dana ponesete svoje maske koje ste obavezni nositi u javnom prijevozu i pri ulasku i izlasku iz škole, te na hodnicima. Bjelovarsko-bilogorska županija je osigurala perive maske za sve učenike i dobit ćete ih u ponedjeljak.

  • prva smjena počinje u 8:00 i traje do 13:20
  • druga smjena počinje u 13:50 i traje do 19:10
  • nastavni sati skraćeni su za 5 minuta, kao i veliki odmor
  • za vrijeme odmora ostajete u razredu
  • svaki razred u jednome danu ima svoju učionicu
  • učenici Tehničke škole Daruvar ulaze na glavni ulaz desno (bit će vidljivo istaknuto) i molim vas da kod ulaska poštujete propisanu udaljenost od drugih učenika

Želim vam dobrodošlicu i sretan povratak u školske klupe, molim vas da se pridržavate propisanih epidemioloških mjera kako bismo sačuvali zdravlje, te što prije i bezbolnije savladali i ovu epidemiju koja nas je snašla, možemo mi to 😊
Ravnateljica:
Sanja Klubička, dipl. ing.

Raspored – ponedjeljak, 7.9.2020. – učenici prijepopodne  od 8:00 sati
Raspored – ponedjeljak, 7.9.2020. – učenici poslijepodne od 13:50 sati
Raspored – ponedjeljak, 7.9.2020. – učenici k, m i pk razredi
Raspored – ponedjeljak, 7.9.2020. – nastavnici