Erasmus+ projekt 21st Century Entrepreneurship

U Daruvaru je 4. listopada 2021. održan Drugi sastanak partnera u Erasmus+ projektu 21st Century Entrepreneurship u kojem je partner Tehnička škola Daruvar, zajedno s Lucera d.o.o. Ludbreg iz Hrvatske, Sredno opstinsko uciliste GOSO VIKENTIEV p.o. Kocani , Foundation CEED Macedonia, ESPERINO EPAL THIRAS, Santorini, Alternative Innovative Development – ASTIKI MI KERDOSKOPIKI ETAIRIA, Grčka, a nositelj projekta je Zdruzhenie za podrshka na ekonomskiot razvoj-lokalna akciona grupa-Kochani, Sjeverna Makedonija.
Na sastanku su partneri iz Hrvatske, Sjeverne Makedonije i Grčke podnijeli izvješće o dosadašnjim aktivnostima koje su provedene u sklopu projekta i napravljen je plan za narednu godinu u kojoj će nastavnici s odabranim učeničkim timovima razvijati poduzetnički poslovni plan u području informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Izabran je logo projekta i dogovoreni su sastanci koji će se održati u 2022. godini.
Najbolji učenički timovi iz Hrvatske, Grčke i Sjeverne Makedonije će prezentirati svoje poduzetničke ideje u Daruvaru početkom ljeta 2022.
Fotografije…