Organizacija rada u školskoj 2021./2022. godini i raspored ponedjeljak, 6.9.2021.

Dragi učenici Tehničke škole Daruvar, poštovani roditelji,
pred nama je još jedna školska godina puna neizvjesnosti.
I ove godine su na snazi preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja kako bismo što prije i bezbolnije prebrodili prepreke koje pred nas stavlja trenutna epidemiološka situacija.
Tehnička škola Daruvar ima 30 razrednih odjeljenja i nastava se održava na dvije lokacije u Gundulićevoj 14 i u Petra Zrinskoga 19 i 30. Na lokaciji u Zrinskoga 19 i 30 još uvijek su u tijeku radovi na energetskoj obnovi zgrade koji bi po projektu trebali ubrzo završiti.
Nastavljamo rad u dvije smjene zbog rasterećenja prostora i autobusa kako bismo dobili približno isti broj učenika u obje smjene i mogućnost korištenja laboratorija, praktikuma i radionica za sve razrede.
Ukoliko ovakva situacija potraje, u dogledno vrijeme ćemo zamijeniti jutarnju i popodnevnu smjenu.
Nastava počinje 6. rujna 2021. prema priloženom rasporedu. U ponedjeljak ćete dobiti detaljne upute i protokole od svojih razrednika/razrednica, a sve će biti objavljeno i na web stranici škole.
Molim vas da prvoga dana ponesete svoje maske koje ste obavezni nositi u javnom prijevozu i pri ulasku i izlasku iz škole, te na hodnicima i u svim učionicama u kojima je razmak između učenika manji od 2 metra.
– prva smjena počinje u 8:00 i traje do 14:00
– druga smjena počinje u 13:15 i traje do 19:15
– učenici Tehničke škole Daruvar ulaze na glavni ulaz desno (bit će vidljivo istaknuto) i molim vas da kod ulaska poštujete propisanu udaljenost od drugih učenika; temperaturu mjerite kod kuće i ukoliko imate bilo kakvih simptoma, roditelji su dužni javiti razredniku

Želim vam dobrodošlicu i sretan povratak u školske klupe, molim vas da se pridržavate propisanih epidemioloških mjera kako bismo sačuvali zdravlje i što bezbolnije savladali i ovu epidemiju koja nas je snašla, možemo mi to 😊

Raspored ponedjeljak, 6. rujna 2021.

Ravnateljica:
Sanja Klubička, dipl. ing.