Poziv na usavršavanje

Centar za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar i Grad Bjelovar pokreću IT BOOTCAMP te upisuju prvu skupinu polaznika za zanimanje Java programer, a prijaviti se može do kraja ovog tjedna 23. srpnja 2021.

Edukacije počinju 6. rujna.2021. a namijenjene su  prvenstveno mladim nezaposlenim osobama koje će se educirati kombinacijom teoretske nastave u trajanju 2 mjeseca i praktične u trajanju 4 mjeseca u nekoj renomiranoj kompaniji.
Ovom inicijativom CUK i Grad Bjelovar žele pridonijeti razvoju ljudskih resursa za IT industriju, pomoći pri povećanju konkurentnosti mladih na tržištu rada i poticati cjeloživotno učenje. Na njihov poziv, kao tvrtke mentori, na projekt su se uključili Apis, Croatia osiguranje, Igea, IN2 te Koestlin kod kojih će polaznici steći iskustvo rada na realnim projektima.
Za sve polaznike edukacija je besplatna, a za one koji su u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje bit će i financirana kroz mjeru  za aktivno zapošljavanje „Osposobljavanje na radnom mjestu i ustanovama za obrazovanje odraslih“.
Uvjeti upisa u Program usavršavanja za java programera je završena četverogodišnja srednja školu računalnog, elektrotehničkog, strojarskog ili grafičkog usmjerenja, gimnazija prirodoslovno-matematičkog smjera ili završena četverogodišnju srednju školu i neformalno stečeno znanje u području računalstva koje će dokazati testiranjem prije upisa.
Javite se što prije, jer ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta.
Prijaviti se na e-mail  info@cuk.hr ili nas zovite na  091 738 0166.
https://cuk.hr/vijesti/bjelovar/produzen-rok-prijava-za-it-bootcamp