Diseminacijska konferencija 21st Century Entrepeneuership u Daruvaru

26. listopada 2022. godine u restoranu Terasa održana završna diseminacijska konferencija projekta 21st Century Entrepeneuership u kojem je partner Tehnička škola Daruvar, zajedno s Lucera d.o.o. Ludbreg iz Hrvatske, Sredno opstinsko uciliste GOSO VIKENTIEV p.o. Kocani , Foundation CEED Macedonia, ESPERINO EPAL THIRAS, Santorini, Alternative Innovative Development – ASTIKI MI KERDOSKOPIKI ETAIRIA, Grčka, a nositelj projekta je Zdruzhenie za podrshka na ekonomskiot razvoj-lokalna akciona grupa-Kochani, Sjeverna Makedonija.
Projekt „21st century entrepreneuriship“ je započeo s implementacijom 1. studenog 2019. godine, a glavni cilj projekta bio je razviti konceptualni model za proces karijernog savjetovanja koji se može prilagoditi za korištenje u svakoj srednjoj školi usmjerenoj na strukovnom obrazovanju i osposobljavanju u sve tri zemlje: Makediji, Hrvatskoj i Grčkoj.

Sanja Klubička, ravnateljica Tehničke škole Daruvar i Marijan Makar, NGO Lucera d.o.o. su prezentirali postignute rezultate i intelektualne outpute projekta.
Pobjednički tim Tehničke škole Daruvar Jan Ulovec, Ivan Kanjka i Boris Milais prezentirali su svoju poslovnu ideju S.T.A.I.
Fotografije…
Radio Daruvar Mladi u poduzetništvu 21. stoljeća
Grad Daruvar Održana završna diseminacijska konferencija projekta 21st Century Entrepeneuership