Posjet elektrani na biomasu Grubišno Polje

Dana, 21. studenoga 2022. godine učenici završnih razreda tehničara za mehatroniku i tehničara za elektroniku te trećeg razreda tehničara za mehatroniku posjetili su kogeneracijsku elektranu na biomasu Grubišno Polje. Učenici su kroz razgovor i prezentiranje funkcionalnih dijelova na zanimljiv način upoznati sa potrebnim znanjima neophodnim za rad u ovako visoko automatiziranom postrojenju.
Fotografije…

Učenicima je ponuđena i stipendija u iznosu 1000 kuna kroz cijelu školsku godinu te plaćena „praksa“ preko ljeta.
Prijava za odabir stipendista/ice može se poslati na mailove: danijel.francesevic@kpaunicon.com i domagoj.gojevic@kpaunicon.com najkasnije do 10.12. nakon čega slijedi intervju za uži krug kandidata

  • Prijava bi se trebala sastojati od kratkog CV-a te motivacijskog pisma (samo nekih 10 rečenica o sebi te razlog zašto je učenik pravi kandidat za stipendiju)
  • Nadalje, u motivacijskom pismu treba navesti jesu li učenici zainteresirani za plaćenu praksu tijekom idućeg ljeta jer će isti potencijalno biti i pozvani da sudjeluju u remontu iduće godine.

Zahvaljujemo svim zaposlenicima koji su nas više nego lijepo ugostili, a posebno gospodinu Stipanu Periću koji je iskreni motivator ove naše sadašnje i buduće suradnje.
Zdravko Sikora, dipl. ing.