Oslikavanje školskih hodnika

Tijekom nastavne godine 2022./2023. grupa naših učenika odlučila je oslikati i ukrasiti zidove školskih hodnika. Ideja je nastala u studenome, mjesecu u kojem smo obilježili Dan naše škole.
Fotografije…

Tada su u školskoj zgradi u Gundulićevoj ulici učenici 3. rt razreda, Luka Plaščar i Mihael Komljenović te Borna Marin, 2. mt i Ivan Zbožinek, 2.rt oslikali zidove ispred učionice br. 9 te ispred učionice 11 motivima koji su nadahnuti sadržajima STEM područja te predmetima kao što su Matematika, Fizika, Biologija, Kemija, Informatika…
U ulici Zrinskoga, gdje je naša druga školska zgrada, tijekom prvoga i drugoga polugodišta učenici 3. pt razreda, Matija Jandoš, Dorijan Špoljaric i Željka Križić marljivo su oslikavali hodnik motivima školskog loga te prepoznatljivom kraticom TŠD, a učenici 1. p, Mario Simonović, Karlo Dragutin Lovrić, Josip Jozić, Valentino Lucarić i Dominik Benić odabrali su motive iz svoje prometne struke te su naslikali gigantski kamion čija se slika nalazi na zidu između ulaza u učionicu 8 i 9.
Vjerujemo da će vam galerija fotografija vjerno prikazati procese izrade i učenički trud i vještinu. Pozivamo sve koji žele oslikavati prostorije naše škole i sljedeće godine da se jave profesoricama Katji Husak i Željki Hodak.