Upisi u 1. razred Tehničke škole Daruvar

Upisati se možete ako ostvarujete pravo upisa osobno u školi ili elektronskim putem.
Upisi u 1. razred Tehničke škole Daruvar su u srijedu, 10. srpnja 2024. od 12:00 do 14:00 sati, četvrtak 11. srpnja 2024, i petak, 12. srpnja 2024. u vremenu od 8:00 do 14:00 sati u školskoj knjižnici, on line slanjem dokumentacije na e-mail: knjiznica@tsd.hr ili elektronskim putem u sustavu e-Upisi.

Na upis je potrebno donijeti ili poslati:
– upisnicu (ispisanu iz sustava NISpuSŠ), upisnicu treba vlastoručno potpisati učenik i roditelj/skrbnik, te dopisati kontakt podatke broj telefona ili mobitela)
– potvrdu nadležnoga školskog liječnika (za zanimanje tehničar cestovnog prometa)
– liječničku svjedodžbu medicine rada (za zanimanja tehničar za računalstvo, tehničar za mehatroniku, tehničar za elektroniku, automehaničar, strojobravar, instalater grijanja i klimatizacije, elektroinstalater,  CNC operater, vozač motornog vozila)
– ugovore o naukovanju (za zanimanja automehaničar, strojobravar, instalater grijanja i klimatizacije, elektroinstalater)
– dokaznice za izravni upis ili dodatne bodove (Rješenje o primjerenom obliku školovanja i Stručno mišljenje Službe za profesionalno informiranje HZZ-a, potvrde Centra za socijalnu skrb i sl.)

Molimo učenike da donesu i kopiju svjedodžbe 8. razreda.