Obavijest učenicima i roditeljima

Obavijest učenicima i roditeljima
Sve važne informacije za odvijanje nastave na daljinu pratite na web stranici  https://www.tsd.hr/site/nastava-na-daljinu/

Kreirane su virtualne učionice za sve razredne odjele na moodle.tsd.hr

Učenici se prijavljuju na moodle.tsd.hr s CARNet-ovom korisničkom oznakom ime.prezime (mail adresa bez @skole.hr) i lozinkom.
Razrednici administriraju svoj razred, a nastavnici  pojedinih predmeta će svakodnevno objavljivati  materijale i zadatke prema objavljenom rasporedu.
Svaki učenik ima pristup u virtualnu učionicu samo svog razreda. Ukoliko roditelji žele pratiti rad u virtualnoj učionici, mogu se logirati samo s učenikovim kontakt podacima.
U slučaju bilo kakvih poteškoća kod prijavljivanja ili u radu molimo učenike i roditelje da kontaktiraju razrednike.
Učenici su dužni svakodnevno pratiti nastavu prema objavljenom rasporedu, prijavljivati se u sustav i izvršavati svoje obveze.
Svaki pristup virtualnoj učionici razreda se evidentira, molimo učenike na primjereno ponašanje i komunikaciju na internetu jer i ovdje vrijede jednaka pravila kao i u školskom okruženju.
Svakodnevno pratite informacije u medijima i držite se propisanih pravila kako biste sačuvali svoje zdravlje i zdravlje vaših najbližih.
Želim vam uspješno učenje na daljinu i da se svi što prije zdravi vratimo u školske klupe.
Ravnateljica
Sanja Klubička