Obavijest o početku 2. polugodišta 2020./2021.

Dragi učenici i roditelji,

nastava u 2. polugodištu počinje u ponedjeljak, 18. siječnja 2021.
U drugom polugodištu smo zamijenili razrede u prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj smjeni kako bi svi bili u istom položaju.
Temeljem preporuke Ministarstva znanosti i obrazovanja četvrti razredi (4mt, 4pr i 4rt) Tehničke škole Daruvar idu na nastavu uživo prema rasporedu.
Tako dugo dok traje ova mjera, četvrti razredi će pohađati nastavu u jutarnjoj smjeni od 8:00 do 13:20, a kad se svi vratimo u školske klupe, ići će u popodnevnoj smjeni.
Učenici u posebnim razrednim odjelima (1k,1m,2k,2m,3k,3m,3pk) isto imaju nastavu uživo prema važećem rasporedu u jutarnjoj smjeni.
Svi ostali razredi imaju nastavu na daljinu na već ustaljeni način u dogovoru s nastavnicima.
Praktična nastava kod poslodavaca odvija se uživo, a praktična nastava u školskoj radionici održavat će se u dogovoru s nastavnicima praktične nastave.
Na početku drugog polugodišta razrednici će učenike upoznati s pravilima ponašanja u kriznim situacijama, a na ovoj poveznici možete vidjeti materijale koje smo dobili od Ravnateljstva civilne zaštite.
Epidemiološke mjere su još uvijek na snazi i možete ih vidjeti ovdje:
Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19
Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2020./2021.

Svima nama želim puno zdravlja, mirno tlo pod nogama i što brži povratak u normalu, izdržat ćemo.

Ravnateljica, Sanja Klubička